Lépésről lépésre a vonzó, egészséges mosolyért

  • A szép, fehér fogak életre keltik mosolyát és sugárzóvá teszik személyiségét!

  • Kérje esztétikai fogászati szolgáltatásainkat! Rendszeres professzionális szájhigiénés kezeléssel megelőzheti a fogszuvasodást, az ínygyulladást, az ínysorvadást, a fogvesztést és a kellemetlen lehelletet is. Figyelmébe ajánljuk a fogkőeltávolításhoz kapcsolódó videót is.

  • A fogfehérítés kiemeli az ápolt, egészséges fogak természetes szépségét.

  • Ha Ön nem született tökéletes fogakkal, vagy zavarják régi, nem esztétikus fehér vagy amalgámtömései, akkor azokat kérésére kicseréljük. Praxisunkban közel 10 éve kizárólag esztétikus tömőanyagokat használunk. Az amalgámot leváltották a modern porcelán és egyéb fehér színű esztétikus anyagok, melyekkel mind az örlőfogakba, mind a metszőfogakba észrevehetetlen, természetes hatású tömések készíthetők. A modern tömőanyagokkal a frontfogak aszimmetriája, méretbeli, színbeli különbségei korona nélkül korrigálhatók! Élvezze a felszabadultságot, mely mindent megváltoztat!

  • Régi, nem megfelelő esztétikájú, sötét szélű koronáit és hídjait kicseréltetheti. Választási szempontjai, igényei alapján különböző anyagú és árú, kifogástalan megoldásokat kínálunk. Újra hódíthat megszépült mosolyával!

  • Nem mer mosolyogni? Ha letört fogai, vagy foghúzás miatt fogpótlásra van szüksége, esetleg elégedetlen a régivel, mert  az csúnya, zavarja az evésben vagy a beszédben: precízen rögzülő, természetes hatású, tökéletes kidolgozású kivehető fogpótlásunkkal újra elégedetten és önfeledten élhet!

  • Idegenkedik a kivehető fogpótlástól, protézistől, nem szeretné ép fogait lecsiszoltatni? Fogászati implantátumra fix pótlást készítünk Önnek! Válassza az érzést: "megfiatalodtam!"

  • Nem szereti a kellemetlen meglepetéseket? Külföldre készül nyaralni vagy dolgozni? Nincsenek komoly panaszai, de gyanítja, hogy valami nincs rendben? Nálunk tiszta vizet önthet a pohárba, oszlassa el kételyeit! Jelentkezzen be hozzánk egy ingyenes ellenőrzésre.