Implantáció

Implantáció során sebészi úton műgyökeret ültetnek be, melyre második lépésben fogpótlás készül.  Elsődleges célja, hogy stabilabb fogpótlás készülhessen, mint ami csak a maradék fogak felhasználásával érhető el. Másik célja, hogy a hiány melletti egészséges fogak lecsiszolása nélkül pótolhassuk a hiányzó fogakat. A műgyökerek behelyezése után 4-6 hónappal, a csontosodási folyamat lezajlása után készül el a végleges fogpótlás.

Az implantátum közvetlenül kapcsolódik az ínyhez és az alatta lévő csonthoz, és megfelelő feltételek mellett egy egész életen át szolgálhat. 

A fogászati implantátum ideális választás azoknak az egyébként jó általános orális állapotban lévő betegeknek, akik fogágybetegség, baleset, vagy más egyéb okból vesztették el fogukat, fogaikat. Olyan természetes érzést és megjelenést biztosít, hogy Ön elfelejtheti, hogy valaha foghiánnyal küzdött!

Implantátum behelyezése:

Először az implantátum vagy implantátumok  kerülnek behelyezésre, melyek úgy néznek ki, mint egy csavar, vagy henger. A következő 2-6 hónapban az implantátum és a csont összeforr, ez képezi majd a tartóelemét a pótolt fognak / fogaknak. Ez alatt az idő alatt egy ideiglenes fogpótlás helyettesítheti a hiányzó fogat, hidak esetében a fogakat.

A csontosodási folyamat lezajlása után az implantátumra egy korona, vagy híd kerül, melyet az Ön fogorvosa fogtechnikus szakember közreműködésével készít el. Rövid idő múltán tapasztalhatja, hogy visszanyerte eredeti mosolyát, nincs gondja a beszéddel vagy a rágással. Olyan természetes érzést tapasztalhat, hogy elfelejtheti, valaha volt foghiányát.

 

 

ZOOM fogfehérítés

Ki olvas minket

We have 18 guests and no members online